Ραντεβού για δουλειά...

Σημείο συνάντησης: Αχίλλειον!

Το all day bar restaurant Αχίλλειον αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για τα επαγγελματικά σας ραντεβού. Μπορείτε να προωθήσετε τα συμφέροντα της επιχείρησης σας σε ένα χώρο ευχάριστο, φιλικό με μοντέρνα διακόσμηση και εύκολη πρόσβαση. Το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με αυθεντική ευγένεια και ότι και αν γευθείτε, καφέ, φαγητό, γλυκό ή ποτό θα το απολαύσετε.

Άλλωστε είναι κοινά αποδεκτό ότι πριν από κάθε επιτυχημένη συνεργασία προηγείται ένα εξαιρετικό γεύμα, ενώ κάθε αξιόλογη συμφωνία είθισται να επισφραγίζεται με ένα ποτήρι καλό κρασί.

Ασφαλώς, στη διάθεσή σας βρίσκονται και όλοι οι χώροι του Αχίλλειον, που με τις άρτιες τεχνολογικές υποδομές τους μπορούν να φιλοξενήσουν εταιρικές εκδηλώσεις, επαγγελματικά γεύματα και events κύρους και καταξίωσης.

Ραντεβού με φίλους...

Σημείο συνάντησης: Αχίλλειον!

Ο καφές είναι ο πιο πιστός φίλος του Έλληνα, αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας. Γλυκός ή πικρός, φραπέ ή φρέντο, ελληνικός ή καπουτσίνο είναι η καθημερινή μας συνήθεια που απολαμβάνουμε μόνοι ή με παρέα φίλων και αγαπημένων.

Το all day bar restaurant Αχίλλειον είναι πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία συνάντησης στο κέντρο της Αθήνας που μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, έτσι όπως σας αρέσει, να ταξιδέψετε με γεύσεις και συνταγές ονειρεμένες και να χαλαρώσετε με ένα δροσερό κοκτέιλ.

…και γιατί όχι να χορέψετε ή και να γιορτάσετε, εφόσον πολύ συχνά τα χειμωνιάτικα βράδια διοργανώνουμε πολλά events & πάρτι με επώνυμους DJ, στο πατάρι μας, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Axilleion 210 2289 045